top of page
Træning cykel.png

Gruppe 1:

Det er gruppen, hvor der trænes seriøst og regelmæssigt for at forbedre formen. Deltagere på dette hold er motionister, som gerne vil presse sig selv og køre langt i et højt tempo. Trods den intense træning køres der ofte socialt, så alle kommer samlet hjem, hvis ikke andet er aftalt ude på ruten. Denne gruppe fungerer som hovedregel med en holdleder.

Gruppe 2:

Gruppen kører med en jævn til tider høj hastighed, dog ikke med samme intensitet som gruppe 1. Der lægges vægt på en social køremåde, så alle med nogen træning og erfaring kan være med. Denne gruppe fungerer som regel med en holdleder.

 

Gruppe 3:

Dette er gruppen for dem, som ikke ønsker at ræse derudaf, og hvis mål alene er at få motion og forbedre formen lidt. Der lægges vægt på en social og hyggelig køremåde. Denne gruppe fungerer som regel uden en holdleder.

 

Gruppe 4:

Gruppen er typisk for de mest udholdende motionister der benytter »turist-cykler«, og som ønsker at få motion samt forbedre formen. Der cykels i et jævnt til tider højt tempo og der praktiseres samme sociale køremåde som i »racer-grupperne«. Denne gruppe fungerer oftest med en holdleder.

 

Gruppe 5:

Der cykles i et moderat tempo med indlagte pauser. Gruppen er for dem, hvor det vigtigste er at komme ud og motionere i naturen. Der lægges meget vægt på en social og hyggelig køremåde. Denne gruppe fungerer som regel uden en holdleder.

Træning_cykel_2.png
Træning_cykel_3.png
bottom of page